Wat er gebeurde, contacteerden de Indiase

Vajpayee Hold Talks in het Witte Huis

BILL HEMMER, CNN ANCHOR: Afgelopen uur, uit het Witte Huis, hadden we de president, president Clinton, die nu gesprekken voert met de leider van de grootste democratie ter wereld, de premier van India, Atal Bihari Vajpayee. We hebben hun opmerkingen afgelopen moncler jassen heren uur gezien.

Laten we nu moncler dames eens kijken bij Kelly Wallace in het Witte Huis en meer ophalen moncler jas dames van Kelly moncler nederland nu.

KELLY WALLACE, CNN moncler jas outlet WHITE HOUSE moncler jassen CORRESPONDENT: Nou, Bill, moncler outlet sale ambtenaren van het Witte Huis hopen dat deze bijeenkomst zal voortbouwen op wat zij beschouwen als de moncler heren vooruitgang die werd geboekt toen Clinton in maart moncler jas sale India bezocht. leider moncler jassen dames in meer dan moncler outlet 20 jaar. En zoals onze kijkers een klein beetje geleden zagen, vertelde meneer moncler uitverkoop Clinton moncler jassen dames sale over hoe hij denkt dat hij is gebeurd, de verhoudingen tussen India en de Verenigde Staten in een nieuwe richting te brengen, en dat hij ze vooruit helpt. president, of het nu George W. Bush moncler jas dames sale is of vice-president Al Gore, zal doorgaan met de vooruitgang die hij heeft geboekt.

De twee moncler jas heren leiders ontmoeten elkaar nog steeds in het Oval Office op dit uur. Praten over een verscheidenheid aan onderwerpen, zoals handel, India is de grootste handelspartner van de Verenigde Staten en heeft het ook over het omgaan met armoede en aids.

Maar veiligheidskwesties zullen ook worden besproken; gebieden waar de twee zijden niet precies in de gaten worden gehouden, zouden graag zien dat India moncler jassen outlet en de andere landen in Zuid-AziĆ« hun kernwapenprogramma’s terugschroeven.

Dus veel op het bord en de tow-leiders ontmoeten elkaar nog steeds op dit uur moncler sale Bill.

HEMMER: Dat is er inderdaad. Kelly, toen ik vanochtend moncler jas heren sale naar het werk kwam, was er moncler jassen heren sale vanmiddag een nieuwsconferentie gepland tussen deze twee mannen. Het is geannuleerd, om het even welke reden gegeven? 2018 moncler WALLACE: Absoluut, ja. Wat er gebeurde, contacteerden de Indiase overheidsfunctionarissen het Witte Huis, volgens het Witte Huis gisteren, zeggend dat https://www.monclersale.nl ze de dag van de premier hier terug wilden schalen op het Witte Huis.

Hij is een beetje broos en hij krijgt een knieoperatie wanneer hij teruggaat naar India. Het Witte Huis was het daar natuurlijk mee eens. Daarom hebben ze de nieuwsconferentie moncler sale in de middag geannuleerd en in feite een paar verslaggevers uitgenodigd in het Oval Office voordat de twee leiders hun besprekingen begonnen.