Erie County og Cheektowaga over månederne november Storm død

Den advokat for familien til den Depew mand, der frøs ihjel i løbet af snestorm November som han ventede hjælp til Innsbruck Drive i Cheektowaga, blot blokke fra det lager, hvor han arbejdede, sagde fredag, at han har taget de første skridt, der fører til retssager.

Steven M. Cohen sagde, at han har tjent meddelelser i statsdomstolen af ​​krav om staten New York, Erie County,Canada Goose Danmark http://www.dcanadagooseonline.top/ Erie County Sheriff Office og den bydel i Cheektowaga. forventes State Supreme Court retssager skal indgives inden længe i død David M. Deneke, 51, far til to piger.

Cohen, retssager formand for advokatfirmaet HoganWillig, sagde Deneke døde af hypotermi, mens i hans bil, der blev begravet i sneen, nogen tid efter et rejseforbud var udstedt i Cheektowaga lige efter han forlod for arbejde på Nov. 18. Cohen sagde Deneke familie er ulykkelig over hans og stressende død, som indtraf efter at han fik at vide af 911 og AAA at bo i sin bil og vente på hjælp, som aldrig ankom.

Cohen sagde også, at han forlanger løsladelse af 911 bånd af Deneke kræver hjælp og yderligere testresultater fra offeret obduktion.

Familien af ​​den afdøde Donald Abate af Blasdell, et korrektioner officer ved den føderale fangelejren i Batavia, har også lanceret retslige skridt mod statslige organer over hans død i sin SUV i samme snestorm.